24 ianuarie 2013

Shop and tell:Reduceri!

Am asteptat cu mare nerabdare reducerile de iarna aceasta. Probabil ca am ramas cu "traume" de anul trecut cand nu mi-am luat nici o hainuta in perioada reducerilor. Am economist asadar din timp si am cumparat cu cap, zic eu, de foarte mare ajutor fiindu-mi recomandarile colegelor mele din blogosfera.  Cea care a pornit totul la mine a fost Cleo, care mi-a deschis apetitul cu pudra Sephora la doar 12,5 lei. A doua zi am si fost in Sephora, intr-o scurta trecere.





Bineinteles ca nu m-am putut rezuma doar la pudra si mi-am luat si un cleanser de la Yes to carrots, care imi place tare mult. Nici nu m-am uita spre oje, cea luata anul trecut neplacandu-mi in mod deosebit, dar prietenul meu a pus ochii pe rozosina asta si am luat-o pentru ca a suportat cu stocism vizita in Sephora si nu m-a grabit.Oja aceasta imi place tare mult, asa ca intre timp am mai luat una albastra. Mi-am mai luat si un zahar efervescenta, dar nu il recomand.

A urmat apoi, intr-o alta zi, shopping-ul de haine. Pentru ca prietenele mele m-au tot amagit ca vin cu mine si apoi nu m-am mai putut baza pe ele (rusinica) am ajuns iarasi la cumparaturi cu prietenul meu. Trebuie sa recunosc ca a fost mult mai bine decat imi imaginam, trebuie sa fac chestia asta mai des. Din pacate, cred ca el nu e de aceasi parere cu mine. Iata ce am luat in ziua respectiva.

Acest pulovaras l-a ochit prietenul meu. Mie nu imi facuse cu ochiul in marea de haine. Dupa ce l-am probat mi-a placut atat de mult ca, inainte de a pleca, m-am intors si am luat si pe alta culoare.




Bluzica asta are si sclipici fin prin ea si mi se pare foarte frumusica.

Mi-am indeplinit si o dorinta mai veche si mi-a luat o pereche de pantaloni verzi. Sunt asa frumosi ca nici nu imi vine sa ii port.


Toate hainutele de mai sus le-am luat din New Yorker la preturi foarte bune. Toate sunt Fishbone, cu exceptia bluzitei cu sclipici, care este Aimisu. Intotdeauna mi-a placut magazinul asta, dar in perioada reducerilor il ador.

Din H&M mi-am luat doar aceasta "gogoasa" de par. Cand am ajuns cu cumparaturile acasa surioara m-a intrebat "ce-i cu buretele asta de vase?". Am cadorist-o si pe ea cu o bluzita, dar a vrut si ea la cumparaturi, asa ca a doua zi ne-am urcat in masina cu directia Cluj.

De data asta am aruncat un ochi la Jules si nu am ratat Melio Melo. Bineinteles, ca mi-am luat inca ceva din New Yorker.



Desi imi epuzasem cam tot bugetul parca tot mai aveam chef de shopping, asa ca intr-o scurta vizita in mall mi-am amintit ca uitasem sa trec prin New Look. De aici nu am iesit fara sa se prinda de mine o rochita cu animal print. Nu am fost niciodata fan, dar de ceva vreme mi-am dat seama ca faptul ca unele exagereaza cu acest imprimeu a determinat aceasta aversiune a mea. Sunt curioasa voi ce parere aveti de rochita mea si cu ce ati asorta-o.

Am primit si un cadou intarziat de ziua mea:

Ieri seara am comis-o din nou. Cand am vazut blugii astia pe blogul Andreei nu m-am putut abtine. Noroc ca suntem vecine, asa ca am pus imediat mana pe ei. Ies putin din sfera mea de confort, dar am zis ca o pereche de pantaloni albi sunt buni in garderoba oricui.


Si cam asta este tot. Inca mai am microbul reducerilor in sange, caci simt lipsa unei bratari frumoase, a unor botine(am vazut multe dragute la preturi bune, dar nu am avut noroc de numarul meu) si a unei genti. Poate am inca timp sa bifez si aceste lucruri. Oricum o geanta si o pereche de botine trebuie in viitorul apropiat.

Voi ce ati luat reducerile astea?